Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Uitgelicht:

Zaal 1 een nieuwe bestemming

Alex (Buurthuis Espelervaart)
1 december 2017 , 373x gelezen

Zaal 1 buurthuis Espelervaart geheel vernieuwd!

Na enkele jaren gebruikt te zijn als een locatie voor Vluchtelingenwerk heeft zaal 1 van ons buurthuis een nieuwe bestemming, namelijk als woonkamer voor onze dagelijkse oinloop. In totaal negen vrijwilligers hebben er deze afgelopen maand heel wat vrije uurtjes ingestopt om deze ruimte een complete 'facelift' te geven. Verder werd dit project mede mogelijk door een gulle bijdrage van de Rabobank uit Emmeloord. Vandaar dat wij voor aanstaande donderdag 7 december om 19.30 uur Harry Binnenmars, een medewerker van de Rabobank, hebben gevraagd een lint te willen doorknippen om zo zaal 1 officieel te willen openen. Ook willen wij van Wijkplatform Espelervaart de vrijwilligers even speciaal in het zonnetje te zetten. 

Iedere week, iedere ochtend zal zaal 1 open zijn vanaf maandag t/m vrijdag vanaf 9.30 uur tot 11.30 uur voor iedereen die even gezellig een bakkie wil komen doen. Ook als u niet in onze wijk woont ben je welkom in buurthuis Espelervaart Atlantischestraat 18 Emmeloord.. 

Of u nu komt om een praatje te maken, of om rustig in een hoekje met een boekje te lezen, dan is dit voor u de plek waar u zou moeten zijn. Ook onze wilde boekenkast is dan vrij toegankelijk. Toegang is gratis en de koffie of thee worden u gratis aangeboden door het wijkplatform. 

Voor meer informatie ga naar www.buurthuis-espelervaart.nl

Reacties

Bekijk al het nieuws uit je buurt »