Menu
Terug

Activiteit:

Zorg voor een ander: dementie en NAH

Geplaatst door: Vrijwilligerspunt Noordoostpolder (Vrijwilligerspunt)
Begint op: maandag, 25 februari 2019 om 19:30
Eindigt op: maandag, 25 februari 2019 om 21:30
Locatie: Harmen Visserplein 6, Emmeloord, Nederland

Zet jij je als vrijwilliger in (of wil jij je in gaan zetten) bij meer complexe doelgroepen, zoals mensen met dementie, niet aangeboren hersenletsel of psychiatrische problematiek (autisme, ADHD, depressie)? Dan is deze trainingscyclus iets voor jou.

Begin februari start Carrefour, in samenwerking met Caritas Urk, met een training voor vrijwilligers die zich in (willen gaan) zetten bij meer complexe doelgroepen. Zoals mensen met dementie, niet aangeboren hersenletsel of psychiatrische problematiek (autisme, ADHD, depressie). De training bestaat uit drie modules.

 

Tijdens deze avond krijg je informatie over dementie en Niet Aangeboden Hersenletsel en wordt vooral ingezoomd op hoe de vrijwilligers hier in de praktijk het beste mee om kunnen gaan. 

 

De andere modules vind je eveneens op de website www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie, te weten:
* Communicatie, grenzen, signalering en mantelzorg
* Wat is psychiatrie? Zoals autisme, ADHD en depressie.

 

Het is wenselijk dat de vrijwilligers alle modules volgen, maar afhankelijk van de interesse kan hier ook een keuze in worden gemaakt. Wil je je ook opgeven voor de andere modules dan dien je eerst de opgave voor deze module af te ronden en dan via het menu de volgende training aan te klikken.


Voor wie?

Vrijwilligers die zich in (willen gaan) zetten bij meer complexe doelgroepen. Zoals mensen met dementie, niet aangeboren hersenletsel of psychiatrische problematiek (autisme, ADHD, depressie).

Aanmelden kan via https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleiding/223/Zorgvooreenander:dementieenNAH

Bekijk alle activiteiten in de buurt »