Echtemmeloord.nl

Inloggen of inschrijven

Wie zijn de buurtverbinders?


Graag stellen wij ons aan jullie voor. 

Wijkwebsite EchtEmmeloord.nl wordt beheerd door buurtverbinders.

Buurtverbinders zijn vrijwilligers die er voor zorgen dat iedereen in de buurt of de wijk met deze site uit de voeten kan. Maar, nóg belangrijker: Buurtverbinders brengen mensen met elkaar in contact, zowel via de buurtsite als daarbuiten. Dat kan gewoon op straat zijn, maar ook via social media als Facebook en Twitter.

In onze rol als Buurtverbinder stimuleren we buurtbewoners, organisaties en bedrijven gebruik te maken van de vele mogelijkheden die dit online dorps- en marktplein biedt om vooral zelf berichten te plaatsen. Daarnaast houden we ook een oogje in het zeil.

Wij doen dit vrijwilligerswerk omdat we allemaal graag in Emmeloord wonen en een bijdrage willen leveren aan het nog leuker en aangenamer maken van Emmeloord. We geloven er ook in dat er zo een sociale kaart ontstaat waarmee mensen dingen makkelijk zelf, met en voor elkaar, kunnen regelen.

Voel je je aangesproken om ook vrijwilliger te worden bij EchtEmmeloord? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen altijd versterking gebruiken en gaan graag het gesprek daarover met je aan. Klik op de knop "stuur contactverzoek" op de profielpagina van een van ons, of stuur een mailtje naar

Hans Slendebroek; Tina de Jonge; Peter IJspeert; Alex Schoonveld; Gerdien Kramer; Regina Vroegop.