Echtemmeloord.nl

Inloggen of inschrijven

Sponsoren en meer


Sponsoren, donaties en partnerschap

Sinds september 2017 is echtemmeloord.nl online, hét digitale online dorpsplein voor de gemeente Emmeloord. Echtemmeloord.nl is een initiatief van inwoners/vrijwilligers uit onze gemeente, verenigd in de Stichting EchtEmmeloord. 

In de komende tijd gaan we een drietal campagnes/acties uitvoeren om financiële middelen te verkrijgen:

1) Maatschappelijke organisaties; we vragen de woningcorporaties en zorg- en welzijnsorganisaties om echtemmeloord.nl te sponsoren met een vast bedrag per jaar. Wij bieden daarvoor (meer) naamsbekendheid en uitgebreide mogelijkheden op het online dorpsplein over o.a. wat de organisatie doet, haar dienstverlening, bereikbaarheid, zichtbaar op de sociale kaart én wat de professionals werkzaam voor deze organisaties kunnen betekenen voor de inwoners van Emmeloord. Dit gebeurt in de vorm van een eigen pagina/template op de site. Daarnaast wordt u als sponsor/partner van echtemmeloord.nl prominent vermeld op ons online dorpsplein.

2) Winkels en bedrijven; wij bezoeken zo veel mogelijk bedrijven en winkels in Emmeloord met het aanbod om voor de eigen winkel/bedrijf een profiel aan te maken. Dat is vrijblijvend en gratis. Na een periode bezoeken wij hen opnieuw met de mogelijkheid het profiel uit te breiden met bv het assortiment, diensten en producten. Voor de uitbreiding hanteren we een tarievenstelsel. In een speciale rubriek vermelden we ook nog daarnaast de naam van uw winkel/bedrijf.

3) Persoonlijke ondersteuning/donaties; als u echtemmeloord.nl een goed hart toedraagt en ons ook financieel wilt ondersteunen kunt u een bedrag naar keuze overmaken op onze bankrekening onder vermelding van ‘donatie’. U kunt daarbij kiezen voor wel of niet vermelding van Uw naam in een speciale rubriek op echtemmeloord.nl.

bankgegevens voor donaties: (rek.nr volgt binnenkort) t.n.v. Stichting (H)echtEmmeloord