Echtemmeloord.nl

Inloggen of inschrijven

Henriëtte van der Sluis

Ik ben Toegepast Gerontoloog in opleiding. Mijn afstudeeropdracht doe ik bij buurthuis Espelervaart. Ik kom graag met mensen in gesprek, vanaf 55 jaar, die eenzaamheid ervaren.

Over Henriëtte

Buurt pluspunten
Samen iets doen aan eenzaamheid! ‘Samen zijn. Is samen lachen, samen huilen. Leven door dichtbij elkaar te zijn. Samen zijn, is sterker dan de sterkste storm. Gekleurder dan het grauwe om ons heen. Want samen zijn, ja samen zijn. Dat wil toch iedereen?’ (Willeke Alberti)
Werk
Ik ben 51 jaar en studeer voor toegepast Gerontoloog aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Wat is dat vraagt u zich af? Een Toegepast Gerontoloog? Nu dat is een expert op gebied van vergrijzing- vraagstukken en het bedenken van innovatieve interventies voor mensen ouder dan 55 jaar. Mijn afstudeeropdracht richt zich op de vraag wat buurthuis Espelervaart kan betekenen voor 'kwetsbare' mensen, mensen die bijvoorbeeld eenzaamheid ervaren of mensen die een intensieve mantelzorgtaak hebben. Wilt u eens met mij van gedachten wisselen over uw situatie, neem dan contact op via dit platform of via buurthuis Espelervaart.
Vrije tijd
Studeren is mijn hobby. Maar ik zou blij zijn als ik in januari mijn afstudeeropdracht afgerond heb. Daarnaast lees ik graag, zowel vakliteratuur als spannende trillers. Een spannende Zweedse triller op Netflix is ook leuk. Ik wandel ook graag met onze hond in het bos.

Groepen & bedrijven

Berichten van Henriëtte

Henriëtte heeft nog niets gedeeld.