Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Echtemmeloord.nl

Inloggen of inschrijven

HACCP en rondleiding/uitleg keuken restaurant ’t VoorhuysSchenk jij als vrijwilliger alcohol en/of bereid je eten? Dan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van alle regels en voorschriften die hiervoor gelden. In samenwerking met Sociale Hygiëne Noord-Nederland en restaurant ’t Voorhuys biedt de Vrijwilligersacademie drie trainingen aan. Je kunt je voor één, twee of alle drie de trainingen aanmelden, afhankelijk van jouw behoefte. Hier vindt je informatie over en kan je je aanmelden voor de training HACCP met rondleiding door de keuken van restaurant 't Voorhuys. De andere 2 trainingen (IVA en Sociale Hygiëne) vind je elders in het aanbod.

 

HACCP met rondleiding door de keuken van restaurant 't Voorhuys

Als je tijdens je vrijwilligerswerk aan de slag bent met voedsel dan is het goed om na te denken over het schoonhouden van de werkplek en hoe je het voedsel bewaart. Timko Buitenhuis, kok bij restaurant ’t Voorhuys, vertelt je vanuit zijn opleiding en ervaring over deze onderwerpen. Na enige theoretische uitleg neemt hij je mee voor een rondleiding in de keuken waarbij hij kan laten zien hoe de theorie in de praktijk werkt.

Aanmelden via: https://www.vrijwilligerspuntnop.nl/academie/opleiding/219/HACCPenrondleiding/uitlegkeukenrestauranttVoorhuys

 

 


Deel dit bericht!